team
Team De vijf badmutsen
Totaal bedrag € 7.380,00
Motivatie Hi! Wij zijn Jessica Anten, Annemarie Flach, Joyce Michielsen, Christine Segers en Suzanne van Brandwijk. Vijf vriendinnetjes&collegaatjes, oftewel: de vijf badmutsen! Veel te vaak is deze nare ziekte ontzettend dichtbij ons gekomen. Heel graag gaan wij keihard zwemmen en keihard geld inzamelen voor het goede doel!!! We hopen dat het ons lukt zoveel mogelijk geld in te zamelen om meer onderzoek mogelijk te maken naar de verschillende vormen van deze rotziekte. We gaan zwemmen voor al onze dierbaren die de ziekte hebben, hadden of helaas de strijd hebben verloren. Alle steun is welkom! En nog meer teamleden ook 💪🏻
team
Team Team Ron Link1
Totaal bedrag € 6.281,00
Motivatie Veel mensen.. Wat bijna iedereen kent wel iemand die te maken heeft gehad met kanker. Helaas heb ik al verschillende keren van dichtbij gezien hoe vernietigend deze ziekte is. Er moet nog meer en gerichter onderzoek komen naar kanker. Daarom steun ik 'Swim to fight cancer' AUB! Doneer en steun mijn Team!
team
Team The Swimming Dinnetjes
Totaal bedrag € 6.192,00
Motivatie Samen zwemmen tegen kanker. Wij zijn Miranda en Antura. Kanker is nog steeds één van de meest vervelende ziektes die je in je lichaam kunt hebben. Ons doel is om er tegen te vechten, ons niet als een anker zomaar naar de bodem te laten zinken. Wij gaan samen zwemmen en staan dus samen op om een bijdrage te leveren aan het verslaan van deze ziekte. Zo zwemmen wij zij aan zij opdat wij én anderen kunnen overleven.
team
Team Team Micodo
Totaal bedrag € 3.904,00
Motivatie We zwemmen voor alle geliefden, moeders en vaders, zonen en dochters, opa´s en oma´s, buurvrouwen en buurmannen die hun dappere strijd verloren hebben. Als wij ons steentje bij kunnen dragen aan onderzoek en zo maar één persoon kunnen redden is ons doel behaald.
team
Team Poelmann van den Broek
Totaal bedrag € 3.874,00
Motivatie Kanker is een rotziekte. Iedereen heeft zijn eigen verhaal om dat te onderschrijven. Wij dragen ook graag een steentje bij om geld op te halen voor de goede doelen die zich bezig houden met onderzoek naar en bestrijding van kanker. We doen dat via Swim to fight cancer Nijmegen, omdat we een in Nijmegen geworteld kantoor zijn.
team
Team Simone
Totaal bedrag € 2.795,00
Motivatie Wij zwemmen voor onze collega Simone.
team
Team Van Slag
Totaal bedrag € 2.484,35
Motivatie Het wordt een flinke dobber voor deze niet-zwemmers, maar we gaan ervoor! Omdat we graag een kleine bijdrage leveren aan een grote uitdaging.
team
Team Loefkes
Totaal bedrag € 2.257,00
Motivatie Wij zijn de Familie Loeffen, een sterke maar vooral hechte familie. Inmiddels zijn er al een aantal “Loefkes” weggevallen door de gevolgen van kanker. Wij hopen niets liever dat er een remedie komt en die komt er ooit! Daarom doen wij mee aan Swim to fight cancer.