Gebruik de 'Ik doe mee'-poster!

Gebruik de poster om iedereen in jouw omgeving, jouw familie, buren, klasgenootjes, vriendenclub of collega's, te laten zien dat je meedoet met Swim to Fight Cancer Nijmegen en dat ze je kunnen sponsoren. Print de poster uit en vul je eigen tekst in in het witte gedeelte. Hang hem op voor het raam, op je sportclub of bij de koffieautomaat op je werk! Je kunt hem natuurlijk zo vaak uitprinten als je maar wilt. Succes!

Klik hier voor de 'ik doe mee' poster.
Wil je de poster printen? Let dan op dat je 'passend op pagina' instelt op je printer!

Je kunt hier ook de Facebook header downloaden! Deze kun je aanpassen met een aantal Swim to Fight Cancer kaders! 
deelnemer
Deelnemer Erik Jansen
Totaal bedrag € 3.874,00
Motivatie Kanker is een rotziekte. Iedereen heeft daar zijn eigen verhaal bij. Ik ben geen geoefende zwemmer, maar ik wil via Swim to Fight Cancer een steentje bijdragen. Ik hoop veel donaties op te halen, zodat mijn steentje een spreekwoordelijke steen in de vijver wordt. Maar doneer niet voor mij, doneer voor jouw persoonlijke verhaal hierbij.
deelnemer
Deelnemer Karlijn Wonders
Totaal bedrag € 2.710,00
Motivatie Door deze unieke zwemtocht af te leggen met “Swim to fight Cancer” wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het goede doel. Mijn moeder heeft haar strijd tegen kanker helaas verloren. Graag steun ik de mensen die vechten tegen deze verschrikkelijke rotziekte. Ik heb jullie hulp hierbij hard nodig! JIJ STEUNT MIJ TOCH OOK?
deelnemer
Deelnemer Lizzy van Hulst
Totaal bedrag € 2.706,00
Motivatie Mijn moeder heeft de lichamelijke strijd tegen kanker niet gewonnen. Voor haar doe ik mee.
deelnemer
Deelnemer Annemarie Flach-De Beukelaar
Totaal bedrag € 2.523,33
Motivatie In gedachten zwem ik in het bijzonder voor mijn dochter Naomi, mijn vader, oom Gert, Peter, collega’s Frank en Berry, vriendinnetjes Noa Esmee, Ilse, Jaramey, Marleen, Sophie en vriendjes Sjoerd, Bjorn en Siem. For fighters, survivors and fighters who lost the battle.
deelnemer
Deelnemer Ellen Spronck -Van Weersch
Totaal bedrag € 2.475,00
Motivatie Voor mijn man Peter die speekselklierkanker heeft en voor mijn beide ouders die ik aan kanker verloren heb.Door middel van extra onderzoeken, kanker chronisch proberen te maken.
deelnemer
Deelnemer Karla Roelofs
Totaal bedrag € 2.035,00
Motivatie Iedereen heeft ermee te maken! 21 Oktober 2007 is mijn grote broer aan Bot-weken- delen kanker op 25 jarige leeftijd overleden. Zwemmen was onze passie, jaren lang samen bij Zwemclub de Ward gezwommen en mee gedaan aan wedstrijden! Hij won altijd alles en ik was de eeuwige tweede:-) Toen dit initiatief voorbij kwam, wilde ik gewoon graag mijn steentje bij dragen, en hoe mooi is dat? dat het zwemmend kan!!!
deelnemer
Deelnemer Miranda Van den Brink
Totaal bedrag € 1.680,00
Motivatie Samen zwemmen tegen kanker. Wij zijn Miranda en Antura. Kanker is nog steeds één van de meest vervelende ziektes die je in je lichaam kunt hebben. Ons doel is om er tegen te vechten, ons niet als een anker zomaar naar de bodem te laten zinken. Wij gaan samen zwemmen en staan dus samen op om een bijdrage te leveren aan het verslaan van deze ziekte. Zo zwemmen wij zij aan zij opdat wij én anderen kunnen overleven.
deelnemer
Deelnemer Donna de De Koning
Totaal bedrag € 1.562,00
Motivatie Een vriend van mij is een paar weken geleden overleden door kanker, ik wil deze zwemtocht graag voor hem zwemmen. Daarnaast vind ik het goed dat zoveel mogelijk mensen stil staan bij het feit dat we goede doelen moeten steunen!